Omgeving

 Een bezoek aan marinestad Den Helder met o.a.:

fort kijkduin 

Fort Kijkduin: Het spannendste Fort van Nederland ligt in Huisduinen bij Den Helder.

 
 marinemuseum  

Het Marinemuseum: De historie van de Nederlandse Marine tot leven gebracht.

 reddingsmuseum  

Nationaal Reddingsmuseum “Dorus Rijkers”: Beukende golven, gestrande schepen en uitrukkende reddingboten. Beleef het mee in het Nationaal Reddingmuseum “Dorus Rijkers”

 willemsoord  

Oude Rijkswerf Willemsoord : Neem een duik in 170 jaar Marine-historie.

 

De Juttersmarkt in Den Helder : Een zomerbraderie met iedere week een ander thema. Een markt voor iedereen!

 westfriesefolklore

Westfriesemarkt in Schagen : Oude folklore herleeft tijdens wekelijks gehouden markt.

 Kaasmarkt

De Kaasmarkt in Alkmaar: Elke vrijdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur

 

Een dagje Texel : Met de boot van de Teso  bent u vanuit Den Helder in twintig minuten op het prachtige eiland Texel. Hier kunt u met de auto of fiets genieten van schilderachtige dorpjes met gezellige cafés en restaurants, natuur, frisse lucht, ruimte en vele ontspanningsmogelijkheden.

Maatregelen Camping de Zwaluw

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft Camping de Zwaluw de volgende maatregelen genomen:

  1. De cafetaria is tot en met 28 april gesloten, in overeenstemming met de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus. Op de diverse plaatsen zullen informatieposters worden opgehangen. We verzoeken gasten de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  2. We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  3. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  4. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid
   verkeren.

Wij krijgen, begrijpelijk, veel vragen over de reserveringen.

De situatie is voor ons alle een uitzonderlijke situatie. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij uw reservering kosteloos omboeken naar een andere datum dit seizoen. Wij begrijpen dat dit voor sommige gasten tegen kan vallen. Helaas is dit voor ons ook overmacht. Als u uw reservering om wilt boeken kunt u ons een email sturen met uw wensen. Wij proberen al onze gasten zoveel mogelijk tegemoet te komen en tevreden te houden en hopen op uw begrip.

Camping de Zwaluw houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. Onze camping blijft open onder de reeds opgestelde strikte gezondheidsnormen.

Onze excuses voor enig ongemak.

 sluiten