Verkoop


Stacaravan te koop

Vraagprijs €25.000,-

Kenmerken Aantal slaapplaatsen : tot en met 4

Beschrijving Wij bieden onze caravan te koop aan omdat wij een huisje aan de Noord-Hollandse kust willen kopen.

De stacaravan, en wat er allemaal bij zit De stacaravan is 9 m. lang bij 3,75 m. breed. Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed (boxspring 140 bij 200 cm / matras 22 cm.) De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met een douche en een toilet. De keuken beschikt over een Liebherr koelkast en een vierpits gasfornuis. Doordat de caravan zo breed is, is de living lekker ruim. De caravan wordt verkocht inclusief kwalitatief goede inventaris en ademt de sfeer van strand en zee.

Er is een ruim tuinhuis. Je vind daar o.a. een zo goed als nieuwe bolderkar, een elektrische grasmaaier en strandstoeltjes. Buiten zitten kan op het hardhouten terras, daar staat een comfortabele moderne vierpersoons tuinset (aluminium/textileen) en een grote parasol met stevige voet. Ook heel handig, je mag je auto bij de caravan plaatsen.

De camping/De ligging

De stacaravan staat op een kleine vriendelijke familiecamping De Zwaluw in Julianadorp aan Zee. Letterlijk aan zee, want dichter aan zee kan bijna niet. Vanuit de woonkamer lijkt het of de caravan ín de duinen staat. De strandopgang is schuin tegenover de camping. Er is een goed restaurant, een snackbar, WiFi, modern en schoon sanitair, een wasserette en een kleine speeltuin. Honden zijn toegestaan.

ACSI beoordeling: 8.1.

Het strand van Julianadorp behoort tot de schoonste van Nederland. Direct bij de strandopgang vind je strandpaviljoen Paal 6. Een coole strandtent die 365 dagen per jaar open is. Is de zee te koud of zwem je liever in een zwembad? Een splinternieuw subtropisch zwembad (in aanbouw) is op loopafstand. En in Den Helder is een fantastisch nieuw Aquacentrum.

De jaarlasten/De verhuurmogelijkheden

De camping is zeer vriendelijk geprijsd, de jaarkosten zijn ongeveer 1500 euro! De camping is open van eind maart tot half oktober. De caravan mag 6 keer per jaar verhuurd worden. Huurders kunnen, indien gewenst, de sleutel bij de receptie halen en brengen. Zelf hebben wij de caravan verhuurd via het vakantieburo Julianadorp. Helemaal geen omkijken naar. --Er is een nieuwe brandblusser (2016), blusdeken en rook- en koolmonoxide melder aanwezig. Alles is aanwezig om na de aankoop direct te genieten van zon, zee en strand! Voor vragen of om een afspraak te maken kunt u mij mailen, ik probeer uw mail dezelfde dag te beantwoorden. te koop caravan sta caravan chalet direct aan zee kust strand Julianadorp Noord- Holland

image1  image2  image3   image4
 image5  image6  image7  image8

 


 

Maatregelen Camping de Zwaluw

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft Camping de Zwaluw de volgende maatregelen genomen:

  1. De cafetaria is tot en met 28 april gesloten, in overeenstemming met de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus. Op de diverse plaatsen zullen informatieposters worden opgehangen. We verzoeken gasten de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  2. We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  3. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  4. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid
   verkeren.

Wij krijgen, begrijpelijk, veel vragen over de reserveringen.

De situatie is voor ons alle een uitzonderlijke situatie. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij uw reservering kosteloos omboeken naar een andere datum dit seizoen. Wij begrijpen dat dit voor sommige gasten tegen kan vallen. Helaas is dit voor ons ook overmacht. Als u uw reservering om wilt boeken kunt u ons een email sturen met uw wensen. Wij proberen al onze gasten zoveel mogelijk tegemoet te komen en tevreden te houden en hopen op uw begrip.

Camping de Zwaluw houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. Onze camping blijft open onder de reeds opgestelde strikte gezondheidsnormen.

Onze excuses voor enig ongemak.

 sluiten