Maatregelen Camping de Zwaluw

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft Camping de Zwaluw de volgende maatregelen genomen:

  1. De cafetaria is tot en met 28 april gesloten, in overeenstemming met de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus. Op de diverse plaatsen zullen informatieposters worden opgehangen. We verzoeken gasten de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  2. We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  3. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  4. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid
   verkeren.

Wij krijgen, begrijpelijk, veel vragen over de reserveringen.

De situatie is voor ons alle een uitzonderlijke situatie. Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij uw reservering kosteloos omboeken naar een andere datum dit seizoen. Wij begrijpen dat dit voor sommige gasten tegen kan vallen. Helaas is dit voor ons ook overmacht. Als u uw reservering om wilt boeken kunt u ons een email sturen met uw wensen. Wij proberen al onze gasten zoveel mogelijk tegemoet te komen en tevreden te houden en hopen op uw begrip.

Camping de Zwaluw houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. Onze camping blijft open onder de reeds opgestelde strikte gezondheidsnormen.

Onze excuses voor enig ongemak.

 sluiten